2013. október 30., szerda

V.rész

Itt is vagyok már az ötödik résszel, el se hiszem. :) Nagyon örülök, hogy ilyen sokan olvassátok, csak léci komizzatok. Köszi. V.xx

Harry szemszöge:

Egész este csak arra vártam, hogy végre kettesben legyünk. Nem bírtam türtőztetni magam, faltuk egymást. Felértünk a szobámba és elkezdtem vetkőztetni, mikor elfordult tőle.
-Harry, én még nem szeretném.-mondta halkan és éreztem, hogy szégyenli magát.-nekem ez lenne az első és szeretném, ha különleges lenne.
-Rendben semmi baj, nekem mindent elmondhatsz. Szeretlek!
-Én is szeretlek.
Majd megcsókoltuk egymást, de ez úttal próbáltam visszafogni magam.
-Nem nézünk valami filmet?-kérdezte és felugrott az ágyról.
-Jó, de mit?
-Nem tudom, döntsd el én addig hozok valami nasit mg üdítőt.


Sarah szemszöge:

Zene

Minden hol kerestem valami chipset csak pont az asztalon nem. Elővettem egy tálat és már vissza is mentem.
-Na mit nézünk?-kérdeztem, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon melyik  a kedvenc filmje.
-Nagyfiúk, jól lesz?
-Imádom, de nekem az is elég ha velem vagy.-mondtam, majd egy kicsit belepirultam.ű
Elkezdtük nézni, de én valahol a felénél elaludhattam. Arra keltem, hogy valaki engem néz, nem tudom hogy van de megérzem ha valaki figyel alvás közben. Elkezdtem mocorogni mire valaki apró puszikat adott az arcomra. Felnéztem és megláttam barátom csodaszép szemét, majd megcsókoltam.
-Jó reggelt.
-Neked is, eddig az.-mondta egy széles vigyorral az arcán és megjelentek a csoda gödröcskéi.
-Nem vagy éhes?
-Hát egy picit, de majd eszek otthon.
-Dehogy most azonnal elmegyünk és veszünk neked valamit. Öltözz fel és lent megvárlak.
Már fel is pattant és kiment, bementem a fürdőbe keresni akartam egy fésűt de nem kellet, mert elő volt vagy hat darab. Kicsit sminkeltem csak, hogy valahogy kinézzek. Mikor végeztem lementem, szóltam neki és már indultunk is. Egy starbucks-ba mentünk.
-Csak utánad.nyitotta ki előttem az ajtót.
-Hirtelen milyen udvarias lett valaki.-mondtam, majd rá kacsintottam.-jó, eddig is az voltál. Köszi.-majd egy cuppanós puszit nyomtam az arcára. Pont volt egy szabad asztal a sarokba oda mentünk, nem kérdeztem, hogy miért hiszen tudtam. Félt, hogy esetleg meglátnak minket a Directonerek. De megértem őt, hiszen így is napi 24 órán át követik őket.
-Mit szeretnél?
-Még nem tudom, addig válasz te.
Oda jött hozzánk egy pincér és felvette a rendelésünket. Nem sokkal később ki i hozta.














Harry kifizetni a reggelinket míg én elmentem a mosdóba. Mire visszamentem nagyon sok rajongó volt körülötte, nem vette észre, hogy visszaértem. Csak akkor tűnt fel neki mikor megszólalt az egyik:
-Nézzétek tegnap nem őt láttuk az étteremben?
-De igen! Ti együt vagytok?-kérdezték egyszerre.
Harryre néztem, mert igazából erről még nem beszéltünk. Magához rántott és egy vad mégis szenvedélyes csókot kaptam tőle.




















Aminek meglett a következménye, ugyanis nagyon "kedves" fejeket vágtak,
-Igen és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen csodálatos barátnőm van.-mondta mire én belepirultam.
Elindultunk, mert már délelőtt 11 óra volt és be kellett mennie a közös házukba. Mielőtt kiszálltam volna még gyorsan váltottunk egymással egy csókot, majd visszanéztem és elindult. Mikor megláttam, hogy kiül a nappaliba megdöbbentem.

2013. október 29., kedd

IV.rész-kezdetek

Na így hajnali órákba meg is írtam a kövit. :D Nagyon nagyon szépen kérlek titeket, hogy írjátok le a véleményeteket. Előre is köszi :) V.xx

Harry szemszöge:

Mikor megláttam Sarat alig bírtam ki, hogy ne kapjam le, de türtőztettem magam. Alig vártam, hogy megérkezzünk az étterembe és láthassam a reakcióját. Nagyon aranyos volt mikor meglátta, hogy hova hoztam őt. Hamar eltelt az idő, majd kifele mentünk mikor két rajongó meglátott és elkezdtek visítva rohanni felém.
-Gyere-fogtam meg a kezét és elkezdtem húzni magam után.
-Harry lassabban már nem jönnek.-szólt de én még mindig siettem.
Mikor odaértünk a kocsihoz körbe néztem, de szerencsére nem láttam senkit. Még szerencse mivel nem tudtam tovább türtőztetni magam és szép lassan oda hajoltam Sara felé és megcsókoltam. Megpróbáltam bejutást kérni és kis noszogatás után meg is kaptam. Lassan váltunk el egymástól, majd gyorsan beszállt a kocsiba. Nem értettem de követtem példáját és én is beültem.
 Hamar visszaértünk hozzájuk, szó nélkül kiakart szállni de én visszarántottam a csuklójánál fogva. Ismét megcsókoltam, de ez úttal nem kaptam rá választ.
-Sara ha megbántottalak bocsi de annyira szép és vonzó vagy.-próbáltam mentegetőzni.
-Semmi baj, csak egy kicsit fura, hogy igazából nem is ismerjük egymást és most meg.
Nem fejezte be a mondatot csak kiszállt, de még gyorsan elköszönt.

Sara szemszöge:

Felszaladtam a szobámba és folyamatosan azon agyaltam, hogy vajon mit akarhat tőlem, egy nagy senkitől. Olyan fáradt voltam, hogy ugyanabban a ruhámban aludtam el. Másnap nagyon későn keltem, csodálkoztam is hiszen mindig történt nálunk valami ezért sosem tudtam sokáig aludni. Lementem a konyhába és a hűtőn találtam egy üzenetet: "Kicsim elmentünk a nagyiékhoz majd csak holnap jövünk. Vigyázz magadra anyu bátyó." Jaj de jó már csak az hiányzott, hogy egyedül maradjak. Jent se hívhattam mivel ők is elutaztak. Nem maradt más választásom, minthogy egyedül töltöm a hétvégét. Kerestem valami ehetőt, de nem nagy sikerrel. Felvettem egy egyszerű ruhát és elindultam kajáért. 

Elkezdett csörögni a telóm, elővettem és nagy meglepetésemre Harry hívott. Beleszóltam:
-Szia.
-Hali, csak bocsánatot szerettem volna kérni a tegnapiért és kiengeszteli, úgyhogy merre vagy most? -kérdezte.
-Hát pont most megyek be egy Nando's-ba, ha nagyon akarod gyere ide.-mondtam unottan bár a tegnapi után nem igazán szerettem volna.
-Attól tartok, hogy neked kell.
-Mi ez, hogy érted?
-Csak fordulj meg.
Mikor észrevettem, majd elállt a lélegzetem, hogy tud mindig ilyen szív döglesztő lenni? Oda menetem hozzá, majd elkezdtünk beszélgetni tök hétköznapi témákról.
-Nézd szeretnék bocsánatot kérni nem akartam. csak hát olyan gyönyörű vagy.
-Nézd Harry semmi baj, csak furcsálltam. De felejtsük el az egészet.
-Csak sajnos az a baj, hogy nem tudom, Nézd tudom, hogy alig két napja ismerjük egymást de én úgy érzem, hogy kezdek beléd szeretni.-amint kimondta ledermedtem.- úgy megszeretném kérdezni, hogy megtisztelnél azzal, hogy a barátnőm leszel?
Nem tudtam válaszolni neki, ezerszer kaphatna nálam jobbat.
-Én nem is tudom, hogy mit mondjak.-mikor rá néztem elkapott a vágy, hogy most azonnal itt mindenki előtt nekirontsak, de visszafogtam magam.- de azt tudom, hogy én lennék a legboldogabb.
Majd mikor ezt kimondtam megcsókolt, éreztem magamon egypár ember szúrós pillantását, ezért elhúzódtam tőle.
-Gyere menjünk hozzám.
Majd kifizettük a kajánkat és elindultunk. Nem tudtam abba hagyni a vigyorgást, ez fel is tűnt neki. Körülbelül negyed óra alatt ott voltunk nála mikor megpillantottam a házat.
-Harry ez csodaszép.
-Kösz, de nálad nem szebb.-mondta, majd rám kacsintott.
Belülről még szebb volt mint kívülről, gyorsan körbevezetett. Majd leültünk a nappaliba, annyira belemerültem a csodaszép zöld szemébe. hogy nem hallottam, hogy szól.
-Bocsi, mit mondtál?
-Csak azt kérdeztem, hogy nem kívánsz valamit?
-Tulajdon képen igen! Téged!
Jelentettem ki határozottan, majd odahajoltam hozzá és loptam egy csókot. Vissza akartam húzódni, de ekkor éreztem, hogy a keze a derekamról levándorol a fenekemre, majd az ölébe húz. Alig akartunk elválni egymástól, de muszáj volt, mert alig kaptunk levegőt.



-Ezt inkább folytassuk oda fenn.
Mikor megláttam hatalmas ágyát gyorsan toltam felé Harryt, és rálöktem. Erre elkezdet vigyorogni, majd magára rántott. Folytattuk amit lenn elkezdtünk. Éreztem, hogy leveszi rólam a pólót, majd én az övét. kigombolta a nadrágomat majd gyorsan kiléptem belőle. Megéreztem Harry kezét a combom belső felén, amint épp igyekszik felfele.

2013. október 28., hétfő

III.rész

Na itt is lenne a kövi rész. Gondolom nektek is most van szünet és ezért tudok minden nap hozni új részeket. De majd megpróbálok gyakran újakat írni. Megszeretnélek titeket kérni, hogy léci írjátok le a véleményeteket. Előre is köszi.V.xx

-És hát ti lennétek ugyebár azok.
-Hát nem is tudom, hogy mit mondjak köszönjük.
Mentem oda hozzájuk, megöleltem őket és adtam nekik egy puszit az arcukra.Kicsit meglepődött arcot vágtak.
-Jaj bocsi olyan bunkók vagyunk be se mutatkoztunk én Sara vagyok.-mentem ismételten hozzájuk és kezet fogtunk.
-Én pedig Jennifer.
-Lányok nem vagytok esetleg éhesek, mert én már nagyon.-kérdezte Niall mire mind a hárman röhögni kezdtünk.
-Most mi van?-tette az értetlent.
-Semmi.-próbálta abba hagyni a röhögést Jen de nem nagy sikerrel-én is elég éhes vagyok.
-Hát ti mindig éhesek vagytok szóval nem csodálkozok.De sajnos nekünk haza kellene mennünk, mert már elég késő van és a bátyám már biztosan vár minket.-mondtam mire a fiúk nagyon szomorúak lettek.
-Esetleg megkaphatnánk a számotokat?-kérdezte Harry.
-Őőő....hát persze, de cserébe mi meg kérjük a tiéteket.-válaszoltam, kicsit meglepődtem, mert nem igazán vagyok bátor idegenek előtt nemhogy híres emberek előtt.
-Hát oké.
Gyorsan számot cseréltünk, majd elköszöntünk és már mentünk is kifelé.Mikor haza értem alig bírtam felmenni a szobámba ezért nem is csoda, hogy egyből elaludtam. Másnap reggel arra keltem, hogy valaki hív. Felvettem és kicsit meglepődtem mikor bele szóltak:
-Szia Harry vagyok. Arra gondoltam, hogy nem e lenne kedved esetleg össze futni?-kérdezte kicsit bátortalanul.
-Persze, hogy lenne.
-Király akkor este hétre ott vagyok.Csak add meg a címedet léci.
Lediktáltam neki, majd még egy picit beszélgettünk. majd szóltak neki, hogy rakja le ezért elköszöntünk. Őszintén nem tudom, hogy mit higgyek vajon mit akarhat pont tőlem egy ilyen nagy sztár mint Harry. Feltápászkodtam az ágyról majd lementem enni valamit mert nagyon éhes voltam már. Gyorsan összedobtam a reggelimet majd felmentem twittere. Nagy meglepetésemre volt öt új követőm megnéztem, hogy kik azok és annyira megörültem, hogy majd nem ledobtam a laptopomat az ölemből.Hiszen a fiúk voltak azok, olyan boldog voltam.Gyorsan eltelt az idő már fél hét volt úgyhogy elkezdtem készülődni. Bementem a fürdőbe és bemásztam a kádba.
















Mikor kész voltam magamra tekertem egy törölközőt és kerestem egy olyan ruhát ami minden alkalomra jó ugyanis Harry nem mondta, hogy hova visz. Nem volt sok időm de nem tudtam dönteni, inkább neki álltam sminkelni. Nem vittem túlzásba csak egy kis alapozó szempilla spirál és szemhéj púder. Mikor kész voltam visszamentem a gardróbomhoz. Végre sikerült kiválasztanom egy ruhát.
















Már hallottam, hogy dudál. ezért lesiettem a lépcsőn és elköszöntem. Mikor megláttam elállt a lélegzetem, még jobban nézet ki mint tegnap. Oda mentem hozzá.
-Hali.
-Szia. Gyönyörű vagy.-mondta majd adott egy puszit az arcomra.
-Köszi.-éreztem, hogy belepirulok a bókjába.
Udvariasan kinyitotta a kocsi ajtaját majd beszálltam, átment a másik oldalra, majd ő is beült.
-És mégis hova megyünk?
-Az meglepetés.
-Jaj pedig úgy izgulok.-véletlenül hangosan mondtam ki és éreztem, hogy megint pír szökik az arcomra.
-Megjöttünk.
Egy étteremhez érkeztünk, leparkoltunk majd kiszálltunk.Udvariasan kinyitotta nekem az ajtót, majd kisegített.
-Jó estét Styles névre van asztalunk.-mondta határozottan.




















Mikor megpillantottam, hogy melyik a mi asztalunk legszívesebben a nyakába ugrottam volna, de nem tettem nehogy elijesszem magamtól.

2013. október 27., vasárnap

II.rész

Felrohantam a szobámba az ágyra dobáltam a cuccokat ám bementem a fürdőbe készülődni. Letusoltam, majd megmostam a hajamat. Magamra tekertem egy törölközőt és vissza mentem a szobámba. Megkerestem a kedvenc cipőmet és vettem elő fehérneműt is. Majd elkezdtem megszárítani a hajamat, mikor végeztem gyorsan bedugtam a vasalómat, mert nem igazán szeretem a göndör hajamat. Fél óra múlva végeztem is vele, majd neki álltam felvinni egy kis natúr sminket.Már majdnem kész voltam mikor megnéztem hány óra. Három negyed öt, bepánikoltam össze-vissza rohangáltam a szobában. Gyorsan felvettem a ruhámat




















 és elindultam lefele a lépcsőn.Taylor a bátyám már ott várt, hogy mehessünk végre, kisiettünk a kocsihoz majd elindultunk Jeniért. Ő már az utcán várt ránk, felpillantott és oda sietett hozzánk majd beszállt. Az egész út nem tartott  percig de mi így is kitudtuk használni, végig beszéltünk, hogy vajon milyen ruhában lesznek vagy most épp mit fognak kitalálni. Mikor megpillantottuk a stadiont elállta a lélegzetünk még csak három fél hat de máris annyian voltak. Leparkoltunk a kocsival és mentünk is, hogy végre sorba állhassunk. Pontban hétkor elkezdődött a koncert, a fiúk iszonyat jól néztek ki főleg Haryy. A Kiss you-val kezdték majd mentek szép sorjában, de persze közben táncoltak és hülyéskedtek is.
-Elmegyek hozok valami üdítőt.-mondta a tesóm.Én csak bólintottam.Majd a fiúk átjöttek egy másik színpadra ami pont előttünk volt. Mikor rám nézett Harry azt hittem elájulok, majd elkezdtem integetni neki mire Ő:

Úgy elkezdtem visítani mint még soha, ezzel még jobban magamra vontam a körülöttem állók figyelmét de nem érdekelt.Közben a bátyám vissza is tért. Mi előtt a fiúk visszamentek volna Harry rám kacsintott amitől majd nem elájultam. Bejelentették, hogy jön az utolsó szám amitől nagyon szomorú lettem, de a kedvenc számom volt a Little things úgyhogy tovább élveztem. Befejezték, majd meghajoltak és megköszönték, hogy ennyien ott voltak majd lementek a színpadról. Még picit maradtunk Jennel, Taylor szólt, hogy kint megvár minket a kocsinál. Már majd nem indulni akartunk mikor jött két biztonsági őr és megálltak előttünk.
-Gyertek velünk-mondták nagyon komoly hangon.
Nem tudtuk, hogy hova visznek minket de azért picit féltünk. Meg álltak egy ajtó előtt amire rá volt írva, hogy öltöző.Nem hittünk a szemünknek komolyan a szobájuk előtt vagyunk???Bekopogtak, majd egy nagyon édes és vidám hang szólalt meg.
-Gyere!-ismertem meg Loui hangját és még mindig extázisba voltam.
Kinyitották nekünk az ajtót és megláttuk őket, olyan tökéletesek és vidámak.
-Sziasztok!-köszönt elsőnek Liam.
-Helló!-majd a többiek.
Alig bírtunk bemenni de aztán összeszedtük a bátorságunkat és visszaköszöntünk.
-Sziasztok.-mondtuk pont egyszerre.-bocsi nem akarunk zavarni de miért hoztak minket ide?-tettem fel a legfontosabb kérdést.
-Hát igazából ezt beszéljétek meg Niall és Harryvel.-mondta Zayn majd kiráncigálta a többieket.
Mi csak néztük őket, olyan édesek voltak nem tudtak mit tenni úgy meglepte őket a barátjuk.
-Hát tudjátok minden koncert után két rajongót idehívunk és beszélgetünk velük egy kicsit.-mondta a göndör kém.
-És egyáltalán nem tűntök olyanoknak mint a többi rajongó.-folytatta a kis ír manó miközben Jen szemébe nézett, majd rákacsintott amitől picit elpirult a barátnőm.

I.rész

Ma van a 16. születésnapom és a legjobb barátnőmmel Jenivel fogom tölteni az egész napot.Reggel anyukám ébresztett, hogy szeretnének velem beszélni.Gyorsan felkeltem, mert nem egészen értettem, hogy mi lehet ennyire fontos.Lefutottam a lépcsőn és egyenesen a konyhába mentem.Ott várt a bátyám és Jen, értettlen fejet vágtam mire anyu bele kezdett:
-Tudom, hogy nagyon szereted a One Directiont ezért gondoltuk. hogy biztosan nagyon örülnél ennek.-mondta, majd felém nyújtott egy borítékot.
Úgy remegtem, hogy alig tudtam megfogni, elkezdtem kibontani és ez fogadott:



Mikor felfogtam, hogy mit is tartok a kezembe elkezdtek potyogni a könnyeim és visítottam.Gyorsan oda futottam hozzájuk és mind hármuk nyakába borultam.
-Nagyon nagyon köszönöm.-és még mindig ujjongattam.-De mit fogok felvenni és kivel menjek??-kérdeztem bár úgy is tudtam, hogy jeni lesz az egyik.
-A bátyád is megy ugyanis vagytok olyan lükék, hogy valamit csináltok.-mondta anyu bár tudtam, hogy mire gondol, mert nem épp mi voltunk a minta gyerekek.

**

Gyorsan felmentem a szobámba és kerestem valami hordhatót:



Kicsit sminkeltem és mikor kész lettem visszamentem a konyhába, gyorsan ettem egy kicsit.
-Gyorsan kell vennünk valami nagyon szupi ruhát estére, mert mégse mehetünk oda mint valami csöves.
-Jó úgyis shoppingolós hangulatomban vagyok.-válaszolt, majd gyorsan elindultunk.Hamar odaértünk, majd bementünk a kedvenc boltunkba.
-Ide nézz!!!-futott felém majd a fejembe nyomott egy nagyon szép ruhát.-Ez olyan szépen állna rajtad.
-Jó, de van a méretemben??
-Most ugye csak szórakozol?Még jó, hogy van olyan tökéletes az alakod, hogy van aki ölne érte.
-Mert te aztán olyan duci vagy.-majd elkezdtünk röhögni.
Kerestem egy üres próba fülkét és felpróbáltam.Pont illat rám.Meg vettük a ruhákat, majd gyorsan bementünk egy Starbrucksba és leültünk.Már jöttek is felvenni a rendelésünket a kedvencünket rendeltük.Nagyon hamar ki is hozták.




Mikor elővettem a mobilom, hogy megnézzem hány óra nagyon megdöbbentem mert már délután három volt és hétkor kezdődik a koncert.Kifizettük a kávénkat és gyorsan elköszöntünk.Futottam de igazából nem tudom, hogy miért hiszen bőven volt még időm de viszont féltem, hogy nem érek oda időben.