2013. december 31., kedd

XIV.rész

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy mégsem hoztam részeket, de beteg vagyok meg persze itt volt a karácsony. De emiatt kaptok most egy kicsivel hosszabb és élmény dúsabb :D történetett. És utólag is Boldog Karácsony és B.U.É.K!! 
❤❤ V.xx.
__________________________________________________

Sarah Doolittle szemszöge



Nagyon örültem amikor anyáék megengedték, hogy elmenjek a fiúkkal, Gyorsan felrángattam a szobámba Niall és nem bírtam magammal egyenest az ajkainak estem és alig tudtunk elszakadni egymástól. Ha rajtam múlt volna, akkor öröké így maradunk. Jenivel még beszélnem kellene, hogy ő is jönne e. Valahogy szépen szóba hozom majd, hátha Harryvel nem beszéltek róla, mert igaz, voltak szép számmal kapcsolatai, de egyik sem volt igazán komoly. 
-Szerelmem, beszéltem Paullal és mindent elrendez, hogy te is velünk jöhess.-mondta a kis ír manóm.
-Rendben, már nagyon várom! De még ruhákat is kell vennem.
-Na, gyere. Elmegyünk vásárolni.-majd megfogta a kezem és elköszöntünk a szüleimtől, majd beültünk egy taxiba.
Nem kellet olyan sokat mennünk és már oda is értünk London híres utcájára a West Endre.Bementünk az első boltba és annyi gyönyörű ruha volt, hogy tátott szájjal csodáltam őket. Majd sorra jártuk a boltokat és a nap vége fele már mind a kettőnk keze tele volt táskákkal. 
-Nagyon szépen köszönöm!-majd tele nyomkodtam puszikkal az arcát.
-Nincs mit kiscsibém. De ezért remélem, hogy eljössz velem ma este.-amint kimondta meg villantotta édes és egyben huncut mosolyát.
-Erre a felkérésre nem tudom, hogy mondhatnék nemet. De siessünk, még rendbe szeretném magam tenni.
Amint felértem a szobámba ledobtam a táskákat és célba vettem a fürdőszobámat, csak gyorsan letusoltam, magam köré tekertem egy törölközőt és visszamentem a szobámba. A ruháimat pásztáztam mikor negyed óra keresgélés után sikerült találnom valami elfogadhatót. 
Egy felül fehér köves alul fekete egybe ruhára esett a választásom, a hajamra már nem igen volt időm, így nem vasaltam ki. A sminkemmel se igazán csináltam semmit csak egy kicsit szempillaspiráloztam és már kész is vagyok. Megcsörgettem az egyetlenemet, hogy már jöhet értem. Ameddig vártam azon gondolkoztam, hogy vajon anyáék milyen véleményen lehetnek Niallról, majd ha haza jöttem kikérdezem a véleményüket.
Hallottam a dudálást, így megfogtam a táskám és elindultam hozzá, bemásztam az anyó sülére és egy visszafogott mégis szenvedélyes csókkal köszöntöttük egymást.
-Szia.
-Hello, már annyira várom, hogy hova megyünk. Elmondod?
-Hát gondoltam Londonhoz képest nincs annyira hideg így elmehetnénk egy kis hajókázásra. De persze ha nem szeretnéd, akkor mehetünk máshova is.
-Nem, dehogy.Hamar leparkoltunk és kicsit sétáltunk a Temze partjáig, majd megállt és bekötötte a szememet. Majd maga előtt vezetve mentünk tovább egészen addig míg a hajónkhoz nem értünk. Niall lassan levette rólam a kendőd és én ámulva figyeltem, hogy milyen romantikus egy barátom van.-Sajnos főzni nem tudok, így a Nando'sból hoztam csirkét, de meg ígérem, hogy legközelebb én magam fogok próbálkozni valami ehetővel. Vagy max elhívom Hazzat, hogy segítsen. De ha szeretnéd akkor rendelhetünk valami mást.
-Nekem az is elég ha te itt vagy.
Befejeztük a vacsorát majd támadt egy olyan ötlete, hogy nézzünk valami filmet. Elkezdtünk keresgélni, Niall hátulról átölelt és elkezdte csókolgatni a nyakam, annyira kívánom, hogy nem találok szavakat. Megfordultam mire felkapott, lábaimmal körbe fogtam a derekát. Besétált velem egy kabinba és óvatosan lerakott az ágyra, majd újra megcsókolt. Felültetett és lehúzta a ruhám cipzárját majd felálltam és kiléptem belőle. A közelségétől elakadt a lélegzetem. A következő pillanatban végre a formás ajkai enyémekhez értek, de csak apró puszikat nyomott rá, még nem történt meg az a nagy csók, amire annyira vágytam. Úgy tűnt nekem kell lépnem ez ügyben. Karjaimat nyaka köré fontam és magamhoz húztam. Nem tétovázott, rögtön tépni kezdte ajkaimat nem finomkodott és ez tetszett. Mikor elváltak ajkaink rám nézett azzal a gyönyörű szempárral, ami most nem kék, hanem fekete volt a vágytól.
- Akarlak! - suttogtam.
Elmosolyodott és felém kerekedett. Nyakamat kezdte puszilgatni és szívni. Én is leszedtem róla a pólóját és a látványtól most is, mint mindig majdnem meghaltam. Tovább fojtatta kényeztetésemet és testem minden egyes porcikáját behintette apró puszikkal. Bugyim széléhez ért, amit egy apró mozdulattal széttépett. - Hmm, látom tetszett, amit csináltam! - utalt arra, hogy már teljesen benedvesedtem. Végig nyalt a bejáratomon ezzel lenyalva a nedvet és a szemembe nézve ízlelgette azt. 
- Nem csak szép, de finom is. - kacsintott ezzel még jobban beindítva engem. 
Megnyalta két ujját és felnyomta őket. Hozzájuk még megkaptam a nyelvét is, ami a csiklómat kényeztette. Ezzel teljes volt a kép. Hangosan nyögdécseltem és a lepedőt markolásztam. Annyira jól csinálta, hogy nagyon hamar elért az orgazmus. Nedvem ujja köré ment, amit szívesen le is nyalt. Most én következtem. Hátára fordítottam és puszilgatni kezdtem. Boxere tetejénél végig nyaltam testét, amitől sóhajtott egy nagyot. Már csak egy fölösleges anyag volt rajta, amit le is szedtem róla. Szerszáma hasa alját súrolta. Egy pillanatra apró borzongás futott át a gerincemen, ahogy belegondoltam, hogy a Kicsi Niall nemsokára bennem lesz. Megfogtam büszkeségét és húzogatni kezdtem rajta a kezem. Valamit biztosan jól csináltam, mert egyre többet sóhajtott. Úgy gondoltam, hogy ez kevés és az egészet a számba vettem és egyből mélytorkozni kezdtem. 
. – Uram atyám...- nyögött egyet és ezzel bátorítva engem. 
Egyre gyorsabban mozgattam a fejem, míg szerszáma rángatózni nem kezdett a számban. Mikor elélvezett nedve számba került, amit szíves örömest lenyeltem. Felhúzott magához és megcsókolt. - Nagyon jó voltál! - dicsért meg. Mivel egy picit várnunk kellett, hogy újra akcióra képes legyen beültem Niall ölébe és körözni kezdtem a csípőmmel. Éreztem, hogy amit akartam az bejött és folytathatjuk, amit eddig csináltunk. Niall maga alá gyűrt térdeimet felhúzta és bepozícionálta magát. Mivel már nem vagyok szűz nem féltem a fájdalomtól. Szép lassan, kínzóan belém vezette magát és lökni kezdet. Először még lassan, de aztán gyorsított a tempón, de ez még mindig kevés volt nekem. 
- Gyor... sab... ban! - nyögtem erőtlenül. 
- Amit csak akarsz! - ennyit mondott és még gyorsított. 
Annyira jó volt, hogy lábaimat dereka köré fontam, hogy még jobban bennem lehessen. Néhány erőteljesebb lökése érintette a G pontomat, ami közelebb vitt a csúcshoz. Hangosakat nyögtem és hátát karmolásztam. Mivel már mindketten nagyon közel voltunk lassított a tempón és inkább egyre mélyebbeket lökött. Megint elérte a G pontomat és a hátam ívbe feszült és a világ legcsodálatosabb érzése közben elélveztem. Ennyi kellett a szőkeségnek is. Rángatózott egyet bennem és megéreztem meleg ondóját. Csinált néhány levezető lökést és kicsusszant belőlem. Egymás mellett feküdtünk és szaporán lélegeztünk.

2013. december 21., szombat

XIII.rész

Sziasztok!

Ne haragudjatok tudom, hogy nagyon de nagyon rég volt már rész. Bocsi, hogy megint rövidet hoztam, de itt a szünet úgy most megpróbálok szinte minden nap hosszú részeket felrakni. 
V.xx
_____________________________________


Sarah Doolittle szemszöge

*Zene*


A nap végén mindenhol kerestem Jenit de nem találtam, küldtem neki SMS-t hívtam vagy 100-szor de semmi csak reménykedni tudtam, hogy nem esett semmi baja. Már majd nem haza értem, csak 2 sarokra voltam mikor valaki kiabálni kezdett.
-Hé Sarah!!
Hátra fordultam és a legtökéletesebb emberrel találtam szembe magam, Niallal. Már nem futott, egyenletes tempóban haladt felém, minden egyes lépésénél éreztem a pillangókat a gyomromba. Egyszerre voltam boldog és rémült, még mindig nem tudom elhinni, hogy Niall, Niall Horan az én barátom a legcsodálatosabb ember akit valaha is ismertem.
-Szia, köszi, hogy megvártál.-mondta egy aranyos mosollyal az arcán majd megcsókolt, csak levegő hiányában váltunk szét egymástól.
-Hali, nincs mit.
-És mi jót csinálsz?
-Épp haza fele megyek. De nincs kedved elmenni valahova?
-Igazából hozzád igyekeztem, mert sürgősen beszélni szeretnék veled.
-Oké, akkor gyere haza megyünk, ott úgyis mindig nyugi van.
Egy biztató mosolyt küldtem felé amit viszonzott is, hamar ott voltunk, leültettem a nappaliba, hoztam magunknak üdítőt és kevés nasit, majd a tárgyra tért.
-Figyelj, az a helyzet, hogy a fiúkkal turnézunk és hát..tovább mennénk Európába de nagyon örülnék ha eljönnél velem. Persze nem erőltettem ha nem szeretnél jönni azt is megértem.-erre kicsit elszomorodott
-Hát nem tudom mit is mondjak, ez kicsit váratlan,de szívesen elkísérlek.



Niall Horan szemszöge


Nagyon sokat gondolkoztam, hogy is mondhatnám el Sarahnak, hogy máris itt kéne hagynom, nagyon bízok benne, hogy eljön velünk. Összeszedtem magam és végre elindultam hozzá, hogy megbeszéljük, nem messze tőlük megláttam egy hasonló alkatú lányt mint ő.
Utána kiabáltam mire megfordult és megvárt, elmentünk hozzájuk és megbeszéltük a dolgot. Kis gondolkozás után beleegyezett, amint kimondta a számat az övére tapasztottam, nem hagytuk abba csak mikor már kifogytunk a levegőből. Annyira elkapott a hév, hogy gyorsan felemeltem mire a lábait a derekam köré fonta, majd gyorsan bevittem a szobájába.
Amint beértünk lerakta az ágyra és megtörtént aminek meg kellett... Amint befejeztük felöltöztünk ugyanis bármikor megjöhetek a szülei és nem akartam, hogy így találkozzunk először. Lementünk a nappaliba és szerencsénkre pont akkor toppantak be. 
-Sziasztok beszeretném nektek mutatni a barátomat Niallt.
Amint kimondtam tátva maradt a szájuk, nem is vártam nagyon mást hiszen csak nem rég szakítottam.
-Hello, hát..örülünk, hogy meg ismerhettünk. És mióta vagytok együtt?
-Hát nem olyan régóta, de nagyon szeretem a lányukat és megszeretném kérdezni, hogy a bandámmal turnézni megyünk és esetleg el e jöhetne.
-Ezt még át kell gondolnunk, de ha a Sarah szeretné akkor rendben.-mondta édesanyám, gondoltam, hogy ő el fog engedni mindig is ő volt az aki mindig megengedett mindent.
Amint beértünk lerakta az ágyra és megtörtént aminek meg kellett... Amint befejeztük felöltöztünk ugyanis bármikor megjöhetek a szülei és nem akartam, hogy így találkozzunk először. Lementünk a nappaliba és szerencsénkre pont akkor toppantak be. 
-Sziasztok beszeretném nektek mutatni a barátomat Niallt.
Amint kimondtam tátva maradt a szájuk, nem is vártam nagyon mást hiszen csak nem rég szakítottam.
-Hello, hát..örülünk, hogy meg ismerhettünk. És mióta vagytok együtt?
-Hát nem olyan régóta, de nagyon szeretem a lányukat és megszeretném kérdezni, hogy a bandámmal turnézni megyünk és esetleg el e jöhetne.
-Ezt még át kell gondolnunk, de ha a Sarah szeretné akkor rendben.-mondta édesanyám, gondoltam, hogy ő el fog engedni mindig is ő volt az aki mindig megengedett mindent.

2013. december 3., kedd

XII.rész

Hát meghoztam volna, bár nem valami hosszú és  jó. :/ De a kövi már remélem sokkal jobb lesz. Addig is olvassátok és komizzatok lécci.V.xx

-Nagyon hiányoztál, nem bírtam tovább nélküled.
Épp, hogy betudta fejezni már rá is tapadtam azokra a csodás ajkaira, nem késlekedve azonnal reagált és visszacsókolt. Csak levegő hiányában váltunk el egymástól, majd a nyakamnál folytatta és egyre lejjebb haladt. 
-Figyelj itt van az anyám a másik szobába, plusz a bátyám is, nem szeretném ha így találkoznátok először.
-Rendben, megértem de annyira szeretlek, hogy nem bírok magammal.
Nyomtam egy puszit az arcára, majd összeszedtem a cuccaimat és bementem a fürdőbe. Gyorsan végeztem is, nem akartam egyedül hagyni Harryt, mire vissza értem nem láttam az ágyon pedig mi ellőt kijöttem volna még ott feküdt. Majd megláttam az író asztalomnál amint épp elmerült valamiben, csak reménykedni tudtam, hogy nem találta meg a rajzaimat, de sajnos csalódnom kellett.


















-Ezeket te csináltad?-kérdezte nagyon csodálkozós fejjel.
-Igen.-picit elszégyelltem magam.
-Jess miért nem mondtad, hogy ilyen jól rajzolsz?
-Ezek nem is olyan jók!
-Dehogy nem!
Gyorsan megláttam egyet amit nemrég csináltam Hazzáról és nem akartam, hogy meglássa de én okos feltűnőbben el akarhattam volna dugni. Megfogta és egy nagyon de nagyon aranyos és egyben kis fiús mosoly ült ki az arcára.
-Ezt mikor csináltad?-mutatta felém.




-Nem rég, mikor elmentünk randizni először, azután.
-Gyönyörűek akár csak te!
Majd egy hatalmas csók közepette az ágyra dőltünk. Nagyon álmos voltam így nem igazán foglalkoztam vele, nem sokára elnyomott az álom. Hajnalba felkeltem és kicsit megijedtem, hogy valaki a derekamnál fogva magához ölel, de mikor észre vettem, hogy ki az azonnal biztonság érzet és melegség öntött el. Szembe fordultam vele majd így aludtam tovább. Halk kopogást hallottam mielőtt nyitódott volna az ajtó.
-Kicsim te még alszol? Mindjárt indulnod kell az iskolába!
Gyorsan kikeltem az ágyból magamra kaptam valamit és már futottam is le az emeletről, mikor kinyitottam az ajtót megláttam a szuper sexy barátomat.

 Igaz kicsit mérges voltam, hogy egy üzenet nélkül ott hagyott, de remélem jó indoka volt hozzá! Kis gondolkozás után úgy döntöttem, hogy oda megyek hozzá és finoman kérdőre vonom. Érzelmekkel teli csókot váltottunk és ennek következményében elfelejtettem, hogy mit is akartam tőle. Annyira csodálatos egy ember, alig tudom elhinni, hogy tényleg az enyém és csak is az enyém!

2013. december 2., hétfő

Új

Amint látjátok a blog új kinézetett kapott, ugyanis az előző csak egy átmeneti volt. Új részt legkésőbb csütörtökön hozok addig is legyetek jók.V.xx

2013. november 25., hétfő

XI.rész

Hát meg is jött a következő rész, bár nem valami hosszú és később mint szokott de végül is itt van. Lécci nagyon örülnék ha végre most már valaki komizna, mert kíváncsi lenék, hogy mi a véleményetek. Nem tudom, hogy kinézte és ki nem a 1D Day-t de szerintem ez ismét egy örök emlék marad számunkra.V.xx


Mindent elmeséltünk egymásnak Sarahval, de sajnos becsengettek így nem tudtunk tovább pletyózni pedig nagyon szerettünk volna. Be léptem a terembe és szinte már mindenki ott volt, gyorsan beültem a helyemre és már jött is a tanár. Szokásához híven unalmas volt az óra de hirtelen kopogtattak az ajtón és mindenki felnézett.
-Elnézést, csak Jennel szeretnék beszélni.-és amint megláttam egyszerre éreztem haragot és csodálást iránta.




















Egyből mindenki rám nézett és ölni tudtak volna a szemükkel. A tanár odahívta magához Harryt, majd két perc múlva rám nézett a tanár és intett, hogy menjek oda. Kicsit idegesen de oda lépkedtem hozzájuk.
-Ms.Styles megkért, hogy engedjelek el a mai óráidról,-kis szünetet tartott és a gyomrom görcsbe rándult vajon mit akar mondani?-mivel nagyon jók a jegyeid ezért engedélyezem. De többet nem fogom!
Harrynek nem is kellett több már ment is a cuccaimért és gyorsan összeszedte, ameddig ő pakolt én megköszöntem a tanár úrnak és máris kimentünk a teremből. Harry szorosan fogta a derekamat, majd egy kisebb folyosóhoz értünk és hirtelen magához rántott, majd megcsókolt. De úgy mint még soha, levegő hiányában azonban elváltunk egymástól.
-Nem szeretek egyedül ébredni.-majd kaptam még egy csókot.
-Hát sajnos nekem pedig suliba kellett jönnöm.
-De jöttem én a megmentőd és kivittelek erről a szörnyű helyről.
-Hát már nem sokáig kell ide járnom ugyanis előbb érettségizek mint a többiek.-mondtam büszkén vigyorogva.
Kimentünk a suliból egyenesen Harry kocsijához.
-És mégis mit terveztél?
-Az legyen az én titkom.-majd rám vigyorgott és kacsintott. Egész úton nézegettem a tájat, valami tisztásra mehettünk, megállt az autó, kiszálltam és vártam, hogy mondjon valamit.
-Kicsit sétálnunk kell, de előtte had kössem be a szemed.
Megfordultam és hagytam, hogy vezessen, tényleg nem tartott sokáig amíg oda értünk.
-Na akkor háromra leveheted, 1..2..3!














Gyorsan lehúztam a fejemről és annyira meghatódtam, hogy elkezdtem sírni amit egyből észre is vett.
-Jaj ne, ne sírj! Nem tetszik?-annyira cuki volt, hogy így aggódik miattam.
-Dehogy nem csak ennél aranyosabbat még nem igen csináltak nekem.
Letörölte a könnyeimet majd mélyen egymás szemébe néztünk, nem tudtam neki tovább ellen állni, megcsókoltam tele szenvedéllyel, majd óvatosan ráfektetett a plédre.
-Figyelj szerintem nem itt kellene, bárki megláthat.
-Jó, de ígérd meg, hogy ezt még befejezzük!
-Ígérem Hazza babám, csak most már együnk, mert nagyon kajás vagyok.
Az egész napot együtt töltöttük, csak este mentünk haza, vagy negyed óráig tartott mire végleg elbúcsúztunk, de még a kocsiból is folyamatosan integetett. Próbáltam halkan beosonni a lakásba, mikor mentem volna a lépcsőhöz anyu megszólalt.
-Kisasszony mit gondolsz ilyenkor kell haza jönni? Semmi üzenet?
-Ne haragudj elfelejtetem szólni, hogy Sarahoz megyek tanulni.-hirtelen nem jutott jobb az eszembe.
-Hát nagyon őrölnék ha többször ez nem fordulna elő!!
Amint befejezte felfutottam a szobámba és rá vetődtem, már készülődtem az alváshoz mikor csipogott a telóm. Kaptam egy üzit Harrytől,
"Drága szépséges szívem már most hiányzol! Ezért úgy döntöttem, hogy visszajövök hozzád, gyerek ki az erkélyedre. Hxx"
Gyorsan kinyitottam az ajtót és szembe találtam magam a gyönyörű írisz szemével, gondolkozás nélkül egymásnak estünk..

2013. november 15., péntek

X.rész

És itt a 10. rész :)) ez picit rövidebb lett mint a többi de legközelebb hosszabbat és élmény dúsabbat hozok. Kicsit azért szomorú vagyok, hogy még mindig nincs komi :( , pedig kértelek titeket. Na sebaj majd változni fog ;). De nem húzom tovább az időt, csak még annyit, hogy az egyik kedvenc számomat hoztam, biztos ismeritek. V.xx

Zene


Jeni szemszöge:

-Harry, Harry.-próbáltam keltegetni de nem nagy sikerrel így írtam neki egy levelet: 
"Drága egyetlen szerelmem, sajnos itt kellett, hogy hagyjalak mivel holnap megint suliba kell mennem és anyum nagyon nem díjazná ha nem otthon aludnék. De majd találkozunk. Sok csók Jxx."
Összeszedtem a ruháimat majd felvettem és elindultam haza, fogtam egy taxit mikor megérkeztünk kifizettem. Próbáltam egy hang nélük bemenni a házba nehogy felkeltsem a bátyámat, mert egyből letámadna, hogy hol voltam. Sikeresen beértem a szobámba, majs letusoltam és gyorsan el is nyomott az álom.


Sarah szemszöge:

Haza értem és szerencsére nem voltak otthon a szüleim így nyugodtan áttudtam gondolni az előző este eseményeket, hirtelen megszólalt a telóm. Egy ismeretlen számról hívtak.
-Igen?-szóltam bele kicsit ilyedten.
-Szia, Niall vagyok esetleg este találkozhatnánk, ha persze van már programod azt is megértem.
-Még nincs, de örömmel elmennék veled.-olyan boldog voltam mint még soha.
-Oké, akkor fél hatkor ott is vagyok. Hello.
-Hali.
Nem tudtam elhinni, hogy Niall, Naill James Horan elhívott randizni, jó talán ez nem kimondott randi de akkor is hihetetlen érzés. Amint abba hagytam a sikongatást és az ugrándozást elkezdtem parázni, hogy vajon hova megyünk és mit vegyek fel. Bementem a fürdőbe és megengedtem a vizet, addig levettem a ruháimat, majd bemásztam a nagyon-nagyon és kényelmes sarok kádamba. Megfürödtem majd a hajamat is megmostam, magamra tekertem egy törölközőt és visszamentem a szobámba. Oda léptem a szekrényemhez és még mindig nem tudtam, hogy még is milyen ruhát kellene felvennem. Végül egy egyszerű szett mellett döntöttem, kivasaltam a hajam majd elkezdtem sminkelni. Mikor kész lettem még bőven volt egy órám így lementem a nappaliba és bekapcsoltam a tv-t, de mikor nem találtam semmi érdek feszítőt kinyomtam. Benyomtam a telómon a legjobb zenét a világon, Lana Del Rey egyszerűen imádom, ő a legjobb női énekes. Nagyban tomboltam mikor meghallottam, hogy dudálnak egyből tudtam, hogy a szöszi az így mentem is a táskámért majd ki siettem hozzá.
-Szia, nagyon jól nézel ki.
-Hali, köszönöm.-éreztem ahogy pír szökik az arcomra.-És hova megyünk?
-Gondoltam elmehetnénk a vidám parkba.
-Remek ötlet, este még sosem voltam ott.-majd közelebb hajoltam, hogy adjak az arcára egy puszit csakhogy nem vettem észre, hogy bele fordult így az egyenesen a száján landolt.
-Jaj, ne haragudj nem direkt csináltam.-mondta majd rám kacsintott és meg villantotta tökéletes fogsorát.
-Aha és higgyem is el?
-Azt hiszed hazudok?-és bevetette a kölyök kutya pofit aminek nem lehetett ellen állni így már magamtól hajoltam oda hozzá és megcsókoltam.-Na azért.
Nem tartott sokáig az út, mikor megérkeztünk már eléggé sötét volt így mindent kivilágítottak. Csak csodáltam a fényeket mikor éreztem, hogy valaki a derekamnál fogva magához húzott. Megfordultam, Niall volt és azokkal a csodaszép kék szemeivel engem nézett, nem akartam megzavarni ezt az idillt de kicsit furán éreztem magam.
-Végig itt fogunk állni vagy csinálunk is valamit?
-Hova szeretnél először menni?
-Óriás kerék!
Amint kimondtam megfogtam a kezét és húztam magam után. Felültünk és közben csodáltuk a kilátást, majd a vállára hajtottam a fejemet és agy maradtam ameddig ki nem kellett szállnunk.
-És most hova?
-Csináljunk képeket, megszeretném örökíteni ezt a csodás pillanatot.
Elmentünk egy nyugodtabb helyre és meg is csináltuk,




















olyan bolond és szép pár lennénk, ha esetleg Niall megkérdezné én kifogások nélkül egyből rávágnám ,hogy IGEN!!! Hiszen ki nem szereti őket? És kezdem úgy érezni, hogy talán ebből több is lehet mint barátság főleg a tegnap este után. Szinte az összesre felültünk, majd elmentünk kajálni. Későre járt így nekem sajnos haza kellet mennem, mert holnap már megint suliba kellett mennem, véget ért a szünet.
-Majd még beszélünk szépség.
-Biztos szöszikém.
Majd rá kacsintottam és nyomtam egy cuppanós puszit az arcára, még egyszer utoljára megöleltük egymást, majd elköszöntünk és visszaindult a kocsijához és pedig bementem a házba. Felmentem a szobámba majd rávetődtem az ágyamra és elaludtam. Reggel majd nem elkéstem így csak gyorsan letusoltam és felöltöztem semmi smink, futottam a buszra amit majdnem lekéstem. Jeni ott ült ahol szokott és mint mindig most is foglalt nekem helyet maga mellet.
-Szia, mizu?
-Hello, hát igazából olyan sok mesélni valóm van, hogy nem is tudom mivel kezdjem de az bizti, hogy nem itt fogom kitálalni.
-Most olyan kíváncsivá tettél, biztos, hogy szeretném tudni mit csináltatok Hazza babával?-kérdeztem majd rá kacsintottam. Mondjuk nekem i van mit mesélnem.

2013. november 11., hétfő

IX.rész

Na itt a következő rész, remélem tetszik eddig a történet. Ebben a részben úgy mint az előzőben van egy kis pedo. A kövit nem tudom mikor hozom de meg próbálok sietni amennyire csak tudok. De addig is olvasni! :) V.xx

Jeni szemszöge:

Elmentünk a kedvenc butikunkba és nagyon sok ruhát, cipőt és kiegészítőket vettünk. Amint végeztünk Sarah haza ment, én még gyorsan bementem egy sturbucksba. Haza értem és felrohantam a szobámba, majd bekapcsoltam a gépemet, kicsit twittereztem, majd elkezdtem unatkozni. Ekkor támadt egy ötletem, anya annyit dolgozik biztos örülne ha rendbe tenném a házat. Lementem a nappaliba majd elkezdtem pakolni, mikor kész lettem a hálókkal folytattam. Majd a mosdóval és végül a kertet is egy kicsit rendbe szedtem. Az egész lakást délután négyig csináltam, visszamentem a házba és csináltam egy kis sütit. Egy egyszerű csokis-banános muffint sütöttem, mikor készlett kivettem a sütőből majd egy tányérra raktam őket. Annyira fáradt voltam, hogy mikor felértem a szobámba azonnal elaludtam. Arra keltem, hogy csörög a telóm, odamentem a táskámhoz és kivettem belőle, megláttam Harry képét és gyorsan felvettem majd beleszóltam:
-Hali.
-Hallo drága, akkor ráérsz?
-Igen, persze.-nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon hova visz.
-Akkor húsz perc és ott vagyok.
-Ááá, akkor le is rakom. Szia szerelmem.
Meg se vártam hogy elköszönjön egyből leraktam, befutottam a fürdőbe és gyorsan megfürödtem majd megmostam a hajamat. Már csak öt percem volt, megszárítottam a hajam, nem volt már időm kivasalni úgy hagytam, hogy göndör maradjon. Kerestem egy ruhát, végül az egyik újat vettem fel, kerestem egy hozzá illő cipőt majd kifestettem magam. Nem vittem túlzásba csak alapozó, szempilla spirál és kész is.




















 Hallottam ahogy valaki bejött a házba és felfelé tart a lépcsőn. Kinéztem az ajtón és megpillantottam Harryt, ahogy észrevett elkezdett vigyorogni, majd szorosan magához ölelt és megcsókolt.
-Szia.-majd kaptam még egy csókot.
-Hello.
-Nagyon sexy vagy ebben a ruhában.-majd kacsintott rám egyet.
-Köszönöm.-éreztem ahogy elvörösödök.-és hova megyünk?
-Az meglepetés, de remélem örülni fogsz neki.
-Hát akkor mire várunk?
Megfogtam a táskámat, majd kiráncigáltam a kocsihoz, szokás szerint udvariasan kinyitotta az ajtót. Átment a vezető részhez és beindította az autót, hamar odaértünk egy szállodához. Furcsa fejet vághattam, mert nagy vihorászásba kezdett. Kiszálltunk, majd a hotel éttermébe mentünk. Gyönyörű volt. Megrendeltük a kajánkat és miközben arra vártunk, hogy kész legyen beszélgettünk arról, hogy hogy haladnak a CD-jükkel és a turné tervezésével. Kihozták a vacsoránkat, közben nagyon jól elbeszélgettünk, majd mikor végeztünk felmentünk egy szobába. Mikor kinyitottam az ajtót elállt a szavam. 











Harry hátulról megölelt, majd megfordított. Nem bírtam magammal, megcsókoltam és elkezdtem levenni az ingjét, ő pedig a ruhámat, majd a melltartóm követte.











Majd oda felkapott, a lábaimmal közre fogtam a derekát és úgy mentünk az ágyhoz. Lerakott, majd lassan érzékién elkezdett csókolgatni egyre lejjebb ment már a nyakamnál tartott, a kulcscsontom és végül a mellem feletti rész kóstolgatta. Fordítottam a helyzetünkön és én voltam felül, apró puszikat hintettem egész felső testén amire egy kis nyögést váltottam ki belőle a kezemmel megkerestem az öv csatját majd kikapcsoltam. Harry megfogta a csuklómat majd kérdőn nézett rám.
-Biztos, hogy ezt szeretnéd?
-Biztos.
Ott folytattam ahol abba hagytam, lekerült róla a gatyája, mikor megláttam, hogy mennyire szűkös a boxerja el újabb löketett adott. Gondolkozás nélkül elkezdtem kényeztetni, mikor már nagyon ágaskodott egy egyszerű mozdulattal lehúztam róla. Gyorsan maga alágyűrt és most engem izgatott, egyik kezével elkezdte simogatni a csiklómat. Nagyon jó érzés volt, még a lábam is bele remegett. Majd mikor eléggé felizgultam szinte letépte rólam a ruhát. Éreztem ahogy férfiassága egyre közelebb jut hozzám, majd ahogy elkezdi belém tolni magát. Annyira fájt, hogy egy könny csepp végig gurult az arcomon.
-Annyira de annyira sajnálom szerelmem, ha szeretnéd most abba hagyom.
-Nem, érezni akarlak.
Szép lassan egyre beljebb helyezte magát, majd mikor tövig benne volt megállt, hogy kicsit megszokjam a fájdalmat. Nem is lett volna vele baj ha nem akkora a mérete. Mikor már kezdett elmúlni  fájdalom elkezdtem mozogni rajta, vette az adást és ő is neki látott. Nagyon közel voltam az orgazmushoz így elkezdtem karmolászni a hátát.
-Harry.. nagyon közel vagyok.
Nem válaszolt csak gyorsan felült és úgy folytattuk tovább.




















Éreztem ahogy egyre jobban böködi azt a bizonyos pontot és nem tudtam megfékezni elmentem. A hátam ívbe feszült a hasamban pedig éreztem azt a csodát mint még soha. Pár másodperccel később követett Harry is és egy nagyon férfias nyögéssel belém élvezett, majd egymás mellé feküdtünk és csak néztük egymást.
-Ez olyan csodálatos érzés volt, nagyon boldog vagyok, hogy veled volt az első.-mondtam és úgy éreztem abban a pillanatban nem lehet levakarni a vigyoromat.
-Örülök, hogy nem okoztam csalódást. De most aludjunk nagyon kikészítettél.
-Jó éjt.- majd egy utolsó csókot váltottunk

2013. november 9., szombat

VIII.rész

Hát itt lenne a következő, kicsit azért szomorú vagyok mert nem igen komiztok. Ha tudok akkor még holnap rakok fel egy részt de nem ígérek semmit mert sajnos nagyon sokat kell tanulnom. Legkésőbb szerdán hozom a kövit. Addig is olvassátok. V.xx


Jeni szemszöge:

Reggel felkeltem de Harry nem volt mellettem, körbe néztem a szobában és sehol sem láttam. Bementem a fürdőbe de ott se volt, csak imádkoztam, hogy ha lenn van akkor nem találkozott anyuval mivel még nem szóltam neki semmiről. Úgy is sejtem, hogy mi lenne a reakciója, tartana egy kisebb előadást arról, hogy még fiatal vagyok a fiúkhoz és, hogy a tanulás az első. De engem nagyon nem érdekel, mert nagyon kevés ideje vagyunk együtt de úgy érzem egyre jobban szeretem és megbízok benne. Fel vettem egy hétköznapi ruhát.




















Majd lementem, hogy egyek valamit és megkeressem végre Harryt. Először a nappaliba mentem de semmi, majd a konyhába és nagy meglepetésemre ott volt egy üzenet: "Drágám ne haragudj, hogy egyedül kellett kelned csak elmentem valami reggeliért amint tudok jövök vissza. Szerelmed Harry.xx." És volt mellette egy kávé amit azonnal meg is ittam.




















Már nagyon unatkoztam, fogtam magam és oda mentem az ablakhoz amin kinéztem és ekkor láttam meg a hercegemet, amint hozza nekem a reggelit.




-Nagyon köszönöm, hogy már korán felkeltél és hoztál valami kaját.-majd az arcára nyomtam egy cuppanós puszit.
-Nincs mit drága, de nekem sajnos mennem kell. Hívtak a srácok a fellépések miatt, de ha végeztem akkor elmehetnénk valahova. De csak akkor ha te is szeretnéd és nem probléma a szüleidnek.
Ja igen sajnos elfelejtettem mondani neki, hogy csak a bátyámmal és édesanyámmal élek mivel a drága és nagyon kedves apám elhagyott mikor kicsi voltam. De sajnos nem véglegesen, mert időként felbukkan és folyamatosan zaklat, de nem voltam még kész, hogy bárkink is elmondjam róla a véleményemet.
-Még jó, hogy lenne hozzá kedvem, anyuval meg megbeszélem a dolgokat ne aggódj.
Épp, hogy elment már fel is keltek a többiek, anyuhoz mentem és visszahuzigáltam a szobájába.
-Figyelj beszélni szeretnék veled egy komoly témáról.
-Hallgatlak de ha lehet gyorsan, mert dolgoznom kell.
-Jó, akkor bele kezdek-tartottam egy kis szünetet, majd vettem egy nagy levegőt és folytattam.-van egy fiú akivel...nos hát, hogy is mondjam.
-Nagyon jól tudod, hogy mi a véleményem erről.-egyből felháborodott
-De anya szeretem és ő is engem. Kérlek csak egy esélyt adj neki.-szinte már könyörögtem.
-Rendben, szeretném megismerni, de ha nem szimpatikus akkor sajnálom de a kapcsolatotoknak vége.
-Nem fogsz benne csalódni megígérem.-majd egy puszit nyomtam az arcára és vissza mentem a szobámba.
Ekkor jutott eszembe, hogy Saraht ott hagytam egyedül, vagyis inkább ő hagyott ott. Gyorsan nyúltam a telefonomért és már tárcsáztam is.

Sarah szemszöge:

Elkezdett csörögni a mobilom, láttam, hogy Jeni az tudtam, hogy mérges lesz amiért egy szó nélkül ott hagytam. Felvettem, majd beleszóltam.
-Szia, figyelj sajnálom, hogy ott hagytalak de nyomos okom volt rá.
-Hali, jó most nem érdekel inkább azt mond, hogy hol vagy, mert ha a szüleid rájönnek, hogy nem velem voltál soha többé nem engednek a közeledbe.
-Hát ami azt illeti itt vagyok a fiúknál de mindjárt indulok. Majd ha haza értem és mesélek de most le kell tennem. Sietek szia.-és már le is tettem
Elköszöntem a fiúktól és fogtam egy taxit, bediktáltam a címet és nem sokára meg is érkeztem. Kifizettem, majd feltűnés nélkül bementem a házba, és egyenesen fel Jenihez.
-Hallod ilyen jó éjszakám már rég nem volt.-nyitottam neki.
-Hát nekem pedig ez volt az egyik legrosszabb.
-Miért? Mi történt?
-Semmi hagyjuk, inkább mesélj mit kerestél te a fiúk házában?-kérdezte és egy kicsit perverz fejet vágott.
-Hát ami azt illeti szerintem összejöttem Niallal.-amint kimondtam ledöbbent, de nem érdekelt csak ugráltam örömömben.
-Hát nem tudom, hogy mit is mondjak... gratu.
-Köszi, végre van pasink!!
-Pssz! Azért kicsit halkabban nem kell, hogy megtudja a bátyám. Atya ég szegény Harry ha belegondolok mit fog csinálni vele amikor bemutatom őket egymásnak.
Tudni kell, hogy Jen bátyja nagyon is védelmező típus még akkor is ha mindig veszekednek vagy nem fejezi ki érzelmeit a húga iránt.
-Ja hát igen, de most nem tudok másra gondolni csak rá.-és megint elkezdtem ugrálni, táncolni.
Megszólalt Jen telója és láttam, hogy Harry hívja így kimentem a szobájából had beszélgessenek nyugodtan. Majd negyed óra múlva lejött, és egy szó nélkül bement a konyhába, kicsit furcsálltam ezért elindultam utána. -Mi történt?
-Ja semmi, este Harry elvisz randizni de nem mondja el, hogy hova.
-Hát akkor mire várunk csajszi? Gyorsan futás venni valami eszméletlen ruhát, hogy még jobban beléd habarodjon az a fiú.-alig fejeztem be már ráncigált is kifelé az ajtón.

2013. november 6., szerda

VII.rész

Először is Timi ha olvasod bocsi a maiért, nem akartam de legalább egy jót röhögtünk! :D Na ahogy látjátok meghoztam a kövit, bár kicsit szomorúan, hogy senki sem komizott. :(
A kövit majd talán szombat este hozom még nem tudom, de ha van valaki aki olvassa akkor lécci komit!!! Kíváncsi lennék a véleményetekre, köszi. V.xx

Jeni szemszöge:

Mikor már szinte mindenki be volt rúgva úgy éreztem ideje haza menni, a szememmel keresgélni kezdtem Saraht, de nem találtam sehol.
-Szia cica, nincs kedved elmenni egy nyugisabb helyre?-kérdezte egy helyes ámde részeg srác.
-Veled? Nagyon nincs!
Mondtam és úgy gondoltam jobb gyorsan elmenni onnan.Csak hogy elkapta a csuklómat és magához rántott. Csókolgatni kezdett, majd egyre lejjebb ment és már a nyakamnál járva. Esélyem se volt ellene. Egy üres sarokba húzott és ott folytatta tovább, a kezét a derekamról a fenekemre majd előre a ruhám aljához vezette. Elkezdte felfele húzni védekezés ként próbáltam eltolni magamtól, de ő sokkal erősebb volt nálam.


Harry szemszöge:

Elmentem még egy kör piáért, mire visszaértem nem találtam Jenit. Elkezdtem össze-vissza menni, hogy megkeresem mikor egy sarokban megláttam egy tök idegen gyerekkel. Csak úgy forrt bennem a düh és gondolkozás nélkül elindultam feléjük. Már majd nem oda értem mikor látom, hogy Jeni próbál védekezni, de a pasi csak folytatja. Gyorsan oda léptem és egyetlen ütéssel a földre került, Jeni csak sírt és leült a sarokba. Felhúztam majd kivezettem a parkolóba.
-Mit csinált veled az a barom?-üvöltöztem vele pedig nem rá voltam mérges.
-Semmit-Próbálta abba hagyni a sírást de nem tudta.
-Ne hazudj! Mit csinált? Nem kérdezem még egyszer!
Erre megfordult és elindult, de én utána mentem.
-Figyelj ne haragudj, csak ideges lettem mikor megláttam, hogy mit csinál veled.
-Semmi baj, de azért megértőbb is lehetnél. Végül is te hagytál ott egyedül.
Nem válaszoltam neki csak magamhoz húztam és megöleltem, bele se merek gondolni, hogy ha nem avatkoztam volna közbe mit csinált volna vele az a beteg. Haza kísértem és indultam volna az ajtóhoz mikor megfogta a kezemet.
-Nem maradnál itt? Kérlek!
-Dehogy is nem kicsim, érted bármit megtennék.
Felmentünk a szobájába és már el is aludt ahogy befeküdt az ágyba. Betakargattam és csak néztem, annyira szeretem, hogy bármit megtennék érte szó szerint bármit.


Sarah szemszöge:

Mikor megláttam Niallt kicsit feledtette velem a gondjaimat, egész este szemeztünk egymással. Majd mikor a többiek elmentek táncolni vagy inni akkor hirtelen megfogta a kezem és kivezetett a nagy tömegből. Meg sem állt egészen míg meg nem érkeztünk hozzájuk.  Bementünk és vadul csókolózni kezdtünk, neki nyomott az ajtónak és úgy folytattuk.













 Simogatni kezdte a hátamat majd a derekamra és a fenekemre tévedt a keze, felkapott és elindult velem a szobájába. Lerakott az ágyra é gyorsan levette a pólóját, nem bírtam magammal, oda másztam hozzá és elkezdtem puszilgatni a felső testét. Mikor kicsit lejjebb mentem éreztem a nadrágját. Rátettem a kezemet és domborodó férfiasságára, majd kényeztettem.

Gyorsan fordított a helyzetünkön és most engem kényeztetett. Mikor már nagyon ziháltam levette a nadrágját, én addig a ruhám cipzárjával küzdöttem, de végre lekerült rólam is egy ruha darab. Mikor visszajött hozzám már semmi sem volt rajta, majd szép lassan belém vezette magát. Fájt mivel nem nagyon volt még tapasztalatom, de a fájdalom később élvezetté alakult. Éreztem, hogy közel vagyok az orgazmus csodás érzéséhez.
-Niall,.. azt hiszem,hogy..mindjárt.-próbáltam megszólalni, de nem nagy sikerrel.
-Még várj egy kicsit picim.
Gyorsabban kezdett el tolni és minden mozdulata érintkezett a G pontommal, mire a hátam ívbe feszült és a hasam aljában éreztem azt a csodás érzést amit ilyenkor szoktak. Még párat lökött rajtam, majd éreztem ahogy belém élvez egy férfias nyögés kíséretében. Lefeküdt mellém, majd megcsókolt.
-Figyelj ezt nem amiatt mondom ami most történt köztünk, de már régóta elszeretnélek hívni valahova, de nem mertelek.-mondta mire kicsit elpirult.
-Szívesen elmegyek veled bárhova, ha ez esetleg egy randi meghívás lenne.-válaszoltam, majd elkezdtem röhögni.
Gyorsan elaludtunk, majd reggel arra keltem, hogy üres mellettem az ágy. Megkerestem a ruhámat, felvettem, majd elindultam lefele a lépcsőn, mikor leértem csak  Louis döbbent arcával találkoztam és a gyönyörű szőke hercegemmel.




















-Niall nem is mondtad, hogy ilyen csinos vendéged van.-mondta a maga perverz fejével Louis.
-Hát én is örülök, hogy megint találkoztunk.-vágtam rá egyből és a kezemet nyújtottam. Nem szerettem volna ha Niall miattam kerülne kellemetlen helyzetbe.

2013. november 1., péntek

VI.rész

Na tegnap nem hoztam részt. mert nagyon elfoglalt voltam. De sajnos mindjárt megint itt a suli :( ezért ritkán fogok új részeket hozni. De a kövit csak ismétlem csak akkor hozom ha kapok legalább 2 komit. Ha nem akkor legkorábban jövő héten hozom. De léci írjatok. V.xx

Sarah szemszöge:

Mikor a koncert után haza hoztak Taylorék megláttam egy ismerős alakot. Közelebb mentem és megláttam Chrisset a barátomat aki épp egy másik lánnyal csókolózott. Abba a pillanatban a szívem sok millió darabkára tört, nem tudtam parancsolni a testemnek és oda mentem hozzá. Pofán vágtam és befutottam a házba, fel a szobámba. Szerencsére a szüleim már aludtak. Bevágtam az ajtót és elkezdtem sírni.













Nem tudtam elhinni, hogy én neki adtam az egész szívem ő meg csak játszott velem. Végül álomba sírtam magam. Reggel mikor felkeltem legszívesebben megöltem volna magam a bánat miatt. Megpróbáltam összeszedni magam és bementem a fürdőbe, mikor megláttam magam a tükörbe nagyon csodálkoztam. A szemem be volt dagadva és vörös volt, nem hittem volna, hogy valaha is ennyit fogok szomorkodni egy ember miatt. De csak azért is jobban fogom magam érezni. Felöltöztem kicsit sminkeltem és össze pakoltam a holmijaimat, mert a hétvégét a nagyszüleimmel töltjük.

***

Végre haza értünk, és ebben a pillanatban eszembe jutott az a péntek este. Kifutottam a lakásból és meg se álltam Jeniékig. Tudtam, hogy anyukája dolgozik a bátyja nagy való színűséggel valamelyik haverjánál van, ezért elkezdtem verni az ajtót. Már öt perce ott álltam és ekkor eszembe jutott, hogy egyszer megmutatta, hogy hol van a pótkulcs vészhelyzet esetén. Megtaláltam és bementem. Nem telt el húsz perc mikor hallottam, hogy valaki zörög s kulccsal.

Jeni szemszöge:

Kinyitottam az ajtót és megláttam a kanapén Saraht, először meglepődtem, majd megláttam, hogy sír. Gyorsan oda mentem hozzá és megöleltem.
-Csajszi mi a baj?
-Az...az, hogy..Chris..megcsalt-és még jobban elkezdett sírni.
Ledöbbentem, tudtam, hogy nem épp neki a legmakulátlanabb az élete, dehogy erre is képes ráadásul pont Sarahval mikor neki adta mindenét.Szó szerint mindenét, hiszen ő volt az első barátja.
-Drágám sajnálom. De figyelj! Most szépen felhívom a szüleidet, hogy nálam vagy és, hogy itt szeretnél aludni. Te addig elmész fürdeni és rendbe szeded magad. Majd keresek neked valami nagyon dögös ruhát.
-De nekem ehhez most nem igazán van kedvem.
-Engem nem érdekel, az én gyógyírem a bánatra a buli és a pia.
Próbáltam hülyülni és mondhatjuk, hogy sikerült, mert egy kis mosolyt láttam az arcán. Megbeszéltem a szüleivel természetesen megengedték, hogy itt maradjon. Mikor végzet kerestem magunknak valami elfogadható ruhát.
Én ebbe mentem:





















Sarah pedig ebbe:























Hívtam egy taxit, majd bediktáltam a címet. Mikor megérkeztünk szó nélkül beengedtek minket. Egyből célzásnak vettük a bárt, pont volt két üres hely. Rendeltünk magunknak Martinit Jack Deniel'st és már keztünk berúgni mikor a kedvenc számom ment.

Zene

Elkezdtünk táncolni mikor megláttam, hogy kijött. Kicsit frusztrált a dolog, hogy nem hívott, ezért amennyire csak tudtam próbáltam sexyn táncolni, hogy minél többen figyeljenek rám. A tervem bejött, a szemem sarkából láttam ahogy közeledik felénk, majd hátulról elkapja a derekam és megfordít.
-Te mit csinálsz itt?-kérdezi Harry
-Hát ezt én is kérdezhetném tőle, de Sarahval eljöttünk bulizni.
-És attól még nem kell itt riszálni mindenkinek. Te az enyém vagy.
Majd elkezdte a nyakamat csókolgatni, ránéztem Sarahra aki meglepődött, hogy Harry Styles épp a nyakamon lóg. Oda vitt minket a fiúkhoz, mikor Niall meglátta Saraht azonnal megcsillant valami a szemében.

2013. október 30., szerda

V.rész

Itt is vagyok már az ötödik résszel, el se hiszem. :) Nagyon örülök, hogy ilyen sokan olvassátok, csak léci komizzatok. Köszi. V.xx

Harry szemszöge:

Egész este csak arra vártam, hogy végre kettesben legyünk. Nem bírtam türtőztetni magam, faltuk egymást. Felértünk a szobámba és elkezdtem vetkőztetni, mikor elfordult tőle.
-Harry, én még nem szeretném.-mondta halkan és éreztem, hogy szégyenli magát.-nekem ez lenne az első és szeretném, ha különleges lenne.
-Rendben semmi baj, nekem mindent elmondhatsz. Szeretlek!
-Én is szeretlek.
Majd megcsókoltuk egymást, de ez úttal próbáltam visszafogni magam.
-Nem nézünk valami filmet?-kérdezte és felugrott az ágyról.
-Jó, de mit?
-Nem tudom, döntsd el én addig hozok valami nasit mg üdítőt.


Sarah szemszöge:

Zene

Minden hol kerestem valami chipset csak pont az asztalon nem. Elővettem egy tálat és már vissza is mentem.
-Na mit nézünk?-kérdeztem, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon melyik  a kedvenc filmje.
-Nagyfiúk, jól lesz?
-Imádom, de nekem az is elég ha velem vagy.-mondtam, majd egy kicsit belepirultam.ű
Elkezdtük nézni, de én valahol a felénél elaludhattam. Arra keltem, hogy valaki engem néz, nem tudom hogy van de megérzem ha valaki figyel alvás közben. Elkezdtem mocorogni mire valaki apró puszikat adott az arcomra. Felnéztem és megláttam barátom csodaszép szemét, majd megcsókoltam.
-Jó reggelt.
-Neked is, eddig az.-mondta egy széles vigyorral az arcán és megjelentek a csoda gödröcskéi.
-Nem vagy éhes?
-Hát egy picit, de majd eszek otthon.
-Dehogy most azonnal elmegyünk és veszünk neked valamit. Öltözz fel és lent megvárlak.
Már fel is pattant és kiment, bementem a fürdőbe keresni akartam egy fésűt de nem kellet, mert elő volt vagy hat darab. Kicsit sminkeltem csak, hogy valahogy kinézzek. Mikor végeztem lementem, szóltam neki és már indultunk is. Egy starbucks-ba mentünk.
-Csak utánad.nyitotta ki előttem az ajtót.
-Hirtelen milyen udvarias lett valaki.-mondtam, majd rá kacsintottam.-jó, eddig is az voltál. Köszi.-majd egy cuppanós puszit nyomtam az arcára. Pont volt egy szabad asztal a sarokba oda mentünk, nem kérdeztem, hogy miért hiszen tudtam. Félt, hogy esetleg meglátnak minket a Directonerek. De megértem őt, hiszen így is napi 24 órán át követik őket.
-Mit szeretnél?
-Még nem tudom, addig válasz te.
Oda jött hozzánk egy pincér és felvette a rendelésünket. Nem sokkal később ki i hozta.














Harry kifizetni a reggelinket míg én elmentem a mosdóba. Mire visszamentem nagyon sok rajongó volt körülötte, nem vette észre, hogy visszaértem. Csak akkor tűnt fel neki mikor megszólalt az egyik:
-Nézzétek tegnap nem őt láttuk az étteremben?
-De igen! Ti együt vagytok?-kérdezték egyszerre.
Harryre néztem, mert igazából erről még nem beszéltünk. Magához rántott és egy vad mégis szenvedélyes csókot kaptam tőle.




















Aminek meglett a következménye, ugyanis nagyon "kedves" fejeket vágtak,
-Igen és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen csodálatos barátnőm van.-mondta mire én belepirultam.
Elindultunk, mert már délelőtt 11 óra volt és be kellett mennie a közös házukba. Mielőtt kiszálltam volna még gyorsan váltottunk egymással egy csókot, majd visszanéztem és elindult. Mikor megláttam, hogy kiül a nappaliba megdöbbentem.

2013. október 29., kedd

IV.rész-kezdetek

Na így hajnali órákba meg is írtam a kövit. :D Nagyon nagyon szépen kérlek titeket, hogy írjátok le a véleményeteket. Előre is köszi :) V.xx

Harry szemszöge:

Mikor megláttam Sarat alig bírtam ki, hogy ne kapjam le, de türtőztettem magam. Alig vártam, hogy megérkezzünk az étterembe és láthassam a reakcióját. Nagyon aranyos volt mikor meglátta, hogy hova hoztam őt. Hamar eltelt az idő, majd kifele mentünk mikor két rajongó meglátott és elkezdtek visítva rohanni felém.
-Gyere-fogtam meg a kezét és elkezdtem húzni magam után.
-Harry lassabban már nem jönnek.-szólt de én még mindig siettem.
Mikor odaértünk a kocsihoz körbe néztem, de szerencsére nem láttam senkit. Még szerencse mivel nem tudtam tovább türtőztetni magam és szép lassan oda hajoltam Sara felé és megcsókoltam. Megpróbáltam bejutást kérni és kis noszogatás után meg is kaptam. Lassan váltunk el egymástól, majd gyorsan beszállt a kocsiba. Nem értettem de követtem példáját és én is beültem.
 Hamar visszaértünk hozzájuk, szó nélkül kiakart szállni de én visszarántottam a csuklójánál fogva. Ismét megcsókoltam, de ez úttal nem kaptam rá választ.
-Sara ha megbántottalak bocsi de annyira szép és vonzó vagy.-próbáltam mentegetőzni.
-Semmi baj, csak egy kicsit fura, hogy igazából nem is ismerjük egymást és most meg.
Nem fejezte be a mondatot csak kiszállt, de még gyorsan elköszönt.

Sara szemszöge:

Felszaladtam a szobámba és folyamatosan azon agyaltam, hogy vajon mit akarhat tőlem, egy nagy senkitől. Olyan fáradt voltam, hogy ugyanabban a ruhámban aludtam el. Másnap nagyon későn keltem, csodálkoztam is hiszen mindig történt nálunk valami ezért sosem tudtam sokáig aludni. Lementem a konyhába és a hűtőn találtam egy üzenetet: "Kicsim elmentünk a nagyiékhoz majd csak holnap jövünk. Vigyázz magadra anyu bátyó." Jaj de jó már csak az hiányzott, hogy egyedül maradjak. Jent se hívhattam mivel ők is elutaztak. Nem maradt más választásom, minthogy egyedül töltöm a hétvégét. Kerestem valami ehetőt, de nem nagy sikerrel. Felvettem egy egyszerű ruhát és elindultam kajáért. 

Elkezdett csörögni a telóm, elővettem és nagy meglepetésemre Harry hívott. Beleszóltam:
-Szia.
-Hali, csak bocsánatot szerettem volna kérni a tegnapiért és kiengeszteli, úgyhogy merre vagy most? -kérdezte.
-Hát pont most megyek be egy Nando's-ba, ha nagyon akarod gyere ide.-mondtam unottan bár a tegnapi után nem igazán szerettem volna.
-Attól tartok, hogy neked kell.
-Mi ez, hogy érted?
-Csak fordulj meg.
Mikor észrevettem, majd elállt a lélegzetem, hogy tud mindig ilyen szív döglesztő lenni? Oda menetem hozzá, majd elkezdtünk beszélgetni tök hétköznapi témákról.
-Nézd szeretnék bocsánatot kérni nem akartam. csak hát olyan gyönyörű vagy.
-Nézd Harry semmi baj, csak furcsálltam. De felejtsük el az egészet.
-Csak sajnos az a baj, hogy nem tudom, Nézd tudom, hogy alig két napja ismerjük egymást de én úgy érzem, hogy kezdek beléd szeretni.-amint kimondta ledermedtem.- úgy megszeretném kérdezni, hogy megtisztelnél azzal, hogy a barátnőm leszel?
Nem tudtam válaszolni neki, ezerszer kaphatna nálam jobbat.
-Én nem is tudom, hogy mit mondjak.-mikor rá néztem elkapott a vágy, hogy most azonnal itt mindenki előtt nekirontsak, de visszafogtam magam.- de azt tudom, hogy én lennék a legboldogabb.
Majd mikor ezt kimondtam megcsókolt, éreztem magamon egypár ember szúrós pillantását, ezért elhúzódtam tőle.
-Gyere menjünk hozzám.
Majd kifizettük a kajánkat és elindultunk. Nem tudtam abba hagyni a vigyorgást, ez fel is tűnt neki. Körülbelül negyed óra alatt ott voltunk nála mikor megpillantottam a házat.
-Harry ez csodaszép.
-Kösz, de nálad nem szebb.-mondta, majd rám kacsintott.
Belülről még szebb volt mint kívülről, gyorsan körbevezetett. Majd leültünk a nappaliba, annyira belemerültem a csodaszép zöld szemébe. hogy nem hallottam, hogy szól.
-Bocsi, mit mondtál?
-Csak azt kérdeztem, hogy nem kívánsz valamit?
-Tulajdon képen igen! Téged!
Jelentettem ki határozottan, majd odahajoltam hozzá és loptam egy csókot. Vissza akartam húzódni, de ekkor éreztem, hogy a keze a derekamról levándorol a fenekemre, majd az ölébe húz. Alig akartunk elválni egymástól, de muszáj volt, mert alig kaptunk levegőt.



-Ezt inkább folytassuk oda fenn.
Mikor megláttam hatalmas ágyát gyorsan toltam felé Harryt, és rálöktem. Erre elkezdet vigyorogni, majd magára rántott. Folytattuk amit lenn elkezdtünk. Éreztem, hogy leveszi rólam a pólót, majd én az övét. kigombolta a nadrágomat majd gyorsan kiléptem belőle. Megéreztem Harry kezét a combom belső felén, amint épp igyekszik felfele.

2013. október 28., hétfő

III.rész

Na itt is lenne a kövi rész. Gondolom nektek is most van szünet és ezért tudok minden nap hozni új részeket. De majd megpróbálok gyakran újakat írni. Megszeretnélek titeket kérni, hogy léci írjátok le a véleményeteket. Előre is köszi.V.xx

-És hát ti lennétek ugyebár azok.
-Hát nem is tudom, hogy mit mondjak köszönjük.
Mentem oda hozzájuk, megöleltem őket és adtam nekik egy puszit az arcukra.Kicsit meglepődött arcot vágtak.
-Jaj bocsi olyan bunkók vagyunk be se mutatkoztunk én Sara vagyok.-mentem ismételten hozzájuk és kezet fogtunk.
-Én pedig Jennifer.
-Lányok nem vagytok esetleg éhesek, mert én már nagyon.-kérdezte Niall mire mind a hárman röhögni kezdtünk.
-Most mi van?-tette az értetlent.
-Semmi.-próbálta abba hagyni a röhögést Jen de nem nagy sikerrel-én is elég éhes vagyok.
-Hát ti mindig éhesek vagytok szóval nem csodálkozok.De sajnos nekünk haza kellene mennünk, mert már elég késő van és a bátyám már biztosan vár minket.-mondtam mire a fiúk nagyon szomorúak lettek.
-Esetleg megkaphatnánk a számotokat?-kérdezte Harry.
-Őőő....hát persze, de cserébe mi meg kérjük a tiéteket.-válaszoltam, kicsit meglepődtem, mert nem igazán vagyok bátor idegenek előtt nemhogy híres emberek előtt.
-Hát oké.
Gyorsan számot cseréltünk, majd elköszöntünk és már mentünk is kifelé.Mikor haza értem alig bírtam felmenni a szobámba ezért nem is csoda, hogy egyből elaludtam. Másnap reggel arra keltem, hogy valaki hív. Felvettem és kicsit meglepődtem mikor bele szóltak:
-Szia Harry vagyok. Arra gondoltam, hogy nem e lenne kedved esetleg össze futni?-kérdezte kicsit bátortalanul.
-Persze, hogy lenne.
-Király akkor este hétre ott vagyok.Csak add meg a címedet léci.
Lediktáltam neki, majd még egy picit beszélgettünk. majd szóltak neki, hogy rakja le ezért elköszöntünk. Őszintén nem tudom, hogy mit higgyek vajon mit akarhat pont tőlem egy ilyen nagy sztár mint Harry. Feltápászkodtam az ágyról majd lementem enni valamit mert nagyon éhes voltam már. Gyorsan összedobtam a reggelimet majd felmentem twittere. Nagy meglepetésemre volt öt új követőm megnéztem, hogy kik azok és annyira megörültem, hogy majd nem ledobtam a laptopomat az ölemből.Hiszen a fiúk voltak azok, olyan boldog voltam.Gyorsan eltelt az idő már fél hét volt úgyhogy elkezdtem készülődni. Bementem a fürdőbe és bemásztam a kádba.
















Mikor kész voltam magamra tekertem egy törölközőt és kerestem egy olyan ruhát ami minden alkalomra jó ugyanis Harry nem mondta, hogy hova visz. Nem volt sok időm de nem tudtam dönteni, inkább neki álltam sminkelni. Nem vittem túlzásba csak egy kis alapozó szempilla spirál és szemhéj púder. Mikor kész voltam visszamentem a gardróbomhoz. Végre sikerült kiválasztanom egy ruhát.
















Már hallottam, hogy dudál. ezért lesiettem a lépcsőn és elköszöntem. Mikor megláttam elállt a lélegzetem, még jobban nézet ki mint tegnap. Oda mentem hozzá.
-Hali.
-Szia. Gyönyörű vagy.-mondta majd adott egy puszit az arcomra.
-Köszi.-éreztem, hogy belepirulok a bókjába.
Udvariasan kinyitotta a kocsi ajtaját majd beszálltam, átment a másik oldalra, majd ő is beült.
-És mégis hova megyünk?
-Az meglepetés.
-Jaj pedig úgy izgulok.-véletlenül hangosan mondtam ki és éreztem, hogy megint pír szökik az arcomra.
-Megjöttünk.
Egy étteremhez érkeztünk, leparkoltunk majd kiszálltunk.Udvariasan kinyitotta nekem az ajtót, majd kisegített.
-Jó estét Styles névre van asztalunk.-mondta határozottan.




















Mikor megpillantottam, hogy melyik a mi asztalunk legszívesebben a nyakába ugrottam volna, de nem tettem nehogy elijesszem magamtól.

2013. október 27., vasárnap

II.rész

Felrohantam a szobámba az ágyra dobáltam a cuccokat ám bementem a fürdőbe készülődni. Letusoltam, majd megmostam a hajamat. Magamra tekertem egy törölközőt és vissza mentem a szobámba. Megkerestem a kedvenc cipőmet és vettem elő fehérneműt is. Majd elkezdtem megszárítani a hajamat, mikor végeztem gyorsan bedugtam a vasalómat, mert nem igazán szeretem a göndör hajamat. Fél óra múlva végeztem is vele, majd neki álltam felvinni egy kis natúr sminket.Már majdnem kész voltam mikor megnéztem hány óra. Három negyed öt, bepánikoltam össze-vissza rohangáltam a szobában. Gyorsan felvettem a ruhámat




















 és elindultam lefele a lépcsőn.Taylor a bátyám már ott várt, hogy mehessünk végre, kisiettünk a kocsihoz majd elindultunk Jeniért. Ő már az utcán várt ránk, felpillantott és oda sietett hozzánk majd beszállt. Az egész út nem tartott  percig de mi így is kitudtuk használni, végig beszéltünk, hogy vajon milyen ruhában lesznek vagy most épp mit fognak kitalálni. Mikor megpillantottuk a stadiont elállta a lélegzetünk még csak három fél hat de máris annyian voltak. Leparkoltunk a kocsival és mentünk is, hogy végre sorba állhassunk. Pontban hétkor elkezdődött a koncert, a fiúk iszonyat jól néztek ki főleg Haryy. A Kiss you-val kezdték majd mentek szép sorjában, de persze közben táncoltak és hülyéskedtek is.
-Elmegyek hozok valami üdítőt.-mondta a tesóm.Én csak bólintottam.Majd a fiúk átjöttek egy másik színpadra ami pont előttünk volt. Mikor rám nézett Harry azt hittem elájulok, majd elkezdtem integetni neki mire Ő:

Úgy elkezdtem visítani mint még soha, ezzel még jobban magamra vontam a körülöttem állók figyelmét de nem érdekelt.Közben a bátyám vissza is tért. Mi előtt a fiúk visszamentek volna Harry rám kacsintott amitől majd nem elájultam. Bejelentették, hogy jön az utolsó szám amitől nagyon szomorú lettem, de a kedvenc számom volt a Little things úgyhogy tovább élveztem. Befejezték, majd meghajoltak és megköszönték, hogy ennyien ott voltak majd lementek a színpadról. Még picit maradtunk Jennel, Taylor szólt, hogy kint megvár minket a kocsinál. Már majd nem indulni akartunk mikor jött két biztonsági őr és megálltak előttünk.
-Gyertek velünk-mondták nagyon komoly hangon.
Nem tudtuk, hogy hova visznek minket de azért picit féltünk. Meg álltak egy ajtó előtt amire rá volt írva, hogy öltöző.Nem hittünk a szemünknek komolyan a szobájuk előtt vagyunk???Bekopogtak, majd egy nagyon édes és vidám hang szólalt meg.
-Gyere!-ismertem meg Loui hangját és még mindig extázisba voltam.
Kinyitották nekünk az ajtót és megláttuk őket, olyan tökéletesek és vidámak.
-Sziasztok!-köszönt elsőnek Liam.
-Helló!-majd a többiek.
Alig bírtunk bemenni de aztán összeszedtük a bátorságunkat és visszaköszöntünk.
-Sziasztok.-mondtuk pont egyszerre.-bocsi nem akarunk zavarni de miért hoztak minket ide?-tettem fel a legfontosabb kérdést.
-Hát igazából ezt beszéljétek meg Niall és Harryvel.-mondta Zayn majd kiráncigálta a többieket.
Mi csak néztük őket, olyan édesek voltak nem tudtak mit tenni úgy meglepte őket a barátjuk.
-Hát tudjátok minden koncert után két rajongót idehívunk és beszélgetünk velük egy kicsit.-mondta a göndör kém.
-És egyáltalán nem tűntök olyanoknak mint a többi rajongó.-folytatta a kis ír manó miközben Jen szemébe nézett, majd rákacsintott amitől picit elpirult a barátnőm.

I.rész

Ma van a 16. születésnapom és a legjobb barátnőmmel Jenivel fogom tölteni az egész napot.Reggel anyukám ébresztett, hogy szeretnének velem beszélni.Gyorsan felkeltem, mert nem egészen értettem, hogy mi lehet ennyire fontos.Lefutottam a lépcsőn és egyenesen a konyhába mentem.Ott várt a bátyám és Jen, értettlen fejet vágtam mire anyu bele kezdett:
-Tudom, hogy nagyon szereted a One Directiont ezért gondoltuk. hogy biztosan nagyon örülnél ennek.-mondta, majd felém nyújtott egy borítékot.
Úgy remegtem, hogy alig tudtam megfogni, elkezdtem kibontani és ez fogadott:



Mikor felfogtam, hogy mit is tartok a kezembe elkezdtek potyogni a könnyeim és visítottam.Gyorsan oda futottam hozzájuk és mind hármuk nyakába borultam.
-Nagyon nagyon köszönöm.-és még mindig ujjongattam.-De mit fogok felvenni és kivel menjek??-kérdeztem bár úgy is tudtam, hogy jeni lesz az egyik.
-A bátyád is megy ugyanis vagytok olyan lükék, hogy valamit csináltok.-mondta anyu bár tudtam, hogy mire gondol, mert nem épp mi voltunk a minta gyerekek.

**

Gyorsan felmentem a szobámba és kerestem valami hordhatót:



Kicsit sminkeltem és mikor kész lettem visszamentem a konyhába, gyorsan ettem egy kicsit.
-Gyorsan kell vennünk valami nagyon szupi ruhát estére, mert mégse mehetünk oda mint valami csöves.
-Jó úgyis shoppingolós hangulatomban vagyok.-válaszolt, majd gyorsan elindultunk.Hamar odaértünk, majd bementünk a kedvenc boltunkba.
-Ide nézz!!!-futott felém majd a fejembe nyomott egy nagyon szép ruhát.-Ez olyan szépen állna rajtad.
-Jó, de van a méretemben??
-Most ugye csak szórakozol?Még jó, hogy van olyan tökéletes az alakod, hogy van aki ölne érte.
-Mert te aztán olyan duci vagy.-majd elkezdtünk röhögni.
Kerestem egy üres próba fülkét és felpróbáltam.Pont illat rám.Meg vettük a ruhákat, majd gyorsan bementünk egy Starbrucksba és leültünk.Már jöttek is felvenni a rendelésünket a kedvencünket rendeltük.Nagyon hamar ki is hozták.




Mikor elővettem a mobilom, hogy megnézzem hány óra nagyon megdöbbentem mert már délután három volt és hétkor kezdődik a koncert.Kifizettük a kávénkat és gyorsan elköszöntünk.Futottam de igazából nem tudom, hogy miért hiszen bőven volt még időm de viszont féltem, hogy nem érek oda időben.